Classics oud

In 2007 organiseerden wij onze eerste Lions (IJsselvallei) classics. Inmiddels reden we in september 2021 onze twaalfde rit. Op twee na altijd op tweede Pinksterdag. Een rit op moederdag en een rit in september door omstandigheden als uitzondering. Bijna altijd van de Brink, hartje Deventer.
Met altijd als doel om alle deelnemers een prachtige dag te bezorgen én om geld in te zamelen voor onze goede doelen. Onze tocht is uniek door het laagdrempelig karakter: alle auto’s ouder dan 15 jaar mogen meedoen. Dus niet alleen mooie glanzende bolides die gekoesterd worden maar ook auto’s die deelnemers nog dagelijks gebruiken als auto en die jong klassiek zijn.

In 2023 rijden we weer op Tweede Pinksterdag van de Brink!

Programma

Naast de tocht zelf die boeiend is voor de deelnemers is het evenement ook voor het publiek een mooi uitstapje. Elk jaar vonden vele bezoekers de weg naar de Brink om daar de mooie voertuigen te bewonderen en in gesprek te gaan met de rijders. Ook voor de chauffeurs onderling is het ieder jaar een gezellig en informatief treffen.

Deelname

Wat krijgen de deelnemers? Een prachtige route met onderweg verrassende stempelposten en behendigheidsproeven; een heerlijk lunchpakket voor onderweg. En een afsluiting op een prachtige eindlocatie, waar een maaltijd wordt aangeboden.

Sponsors

Voor iedere tocht zoeken wij sponsors. Voor wie wij aantrekkelijke opties hebben. Heeft u interesse dan komen we graag in contact met u! Geeft u dat even aan via classics@lionsijsselvallei.nl?

Ons archief

2021
2017 compleet
2016 jubileumeditie
2015
RTV-OOST
2014
Foto’s 2014
2014 filmpje
2011

Oude route rijden?

Wilt u nog eens een oude route rijden? Ook dat kan: u kunt deze bij ons bestellen voor 10 euro en ook dit bedrag gaat volledig naar onze goede doelen voor het komende clubjaar. We hebben routes beschikbaar van 2009 t/m 2017. Geef bij uw bestelling s.v.p. aan welk jaar u wilt ontvangen. Bestellen kan via een een e-mail naar classics@lionsijsselvallei.nl