Classics 2014

 

Zie voor de foto’s van de CLASSICS 2014 DEZE PAGINA

De route nog eens bekijken? Of (nog) een keer rijden? Dat kan!

U vindt hem hier:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1207360

———————————————————————————————————

Voor iedereen

Het concept van de IJsselvallei Classics is eenvoudig en succesvol gebleken: alle auto’s ouder dan vijftien jaar mogen meedoen, er is twee uur showtime op de startlocatie, een interessante startprocedure en vervolgens een toertocht. Tijdens die tocht krijgen alle deelnemers een lunch aangeboden en bij de finish een diner-buffet. Dankzij sponsoring en veel zelfwerkzaamheid van leden kunnen we na afloop een mooi bedrag aan de goede doelen schenken.

DSC_3931

8e editie!

De traditionele IJsselvallei Classics beleeft zijn achtste editie op Tweede Pinksterdag maandag 9 juni 2014. Voor de tweede keer in de historie starten we niet op de Brink in Deventer. Die is vanwege de jaarlijkse zomerkermis niet beschikbaar. Maar we hebben een prachtig alternatief: het Havenkwartier in Deventer waar oude traditie en nieuw elan bij elkaar komen.

Goede doelen 

De opbrengst van de Classics 2014 gaat naar het schooltuinenproject van Milieucentrum Uelebelt in Deventer en naar een dag uit voor een patiëntengroep van Dimence.

Groen 

Nieuw in 2014: U mag vijf euro extra betalen om de Classics ‘groen’ te maken. Van de bijdrage worden bomen geschonken aan de gemeente Deventer.

DSC_3912

Auto te koop?

Kijkers tijdens de showtime van IJsselvallei Classics raken ‘geïnspireerd’ door al het moois dat ze zien. De organisatie springt daar op in. Als uw klassieker ‘Te Koop’ is, mag dat worden vermeld. Er zijn echter enkele voorwaarden:

  • De auto die te koop is, rijdt mee in de toertocht (met max. één bordje Te Koop)
  • De verkopende eigenaar betaalt 250 euro als ritsponsor en mag met twee personen deelnemen (waaronder de bestuurder)

‘Toeren zonder auto’ en/of ‘niet alleen op pad’?

U wilt netwerken? Dat kan ook. In 2013 gebeurde het voor het eerst: autoliefhebbers die graag mee wilden rijden met een equipe. En: equipes die onderweg wel prijs stellen op gezelligheid van onbekende autoliefhebbers. Het werd netwerken op voor- en achterbank.

Dit jaar kunt u als deelnemer aangeven of u graag één of twee liefhebbers wilt meenemen. U betaalt gewoon deelnemersgeld; de meerijdende liefhebbers betalen als ritsponsors samen 250 euro voor deelname + goede doel. Als u dus liefhebbers laat meerijden slaat u twee vliegen in één klap:

  • U haalt extra gezelligheid in ‘huis’
  • U zorgt er mede voor dat de goede doelen meer geld krijgen

Tijdig aanmelden

Aanmelden voor de IJsselvallei Classics 2014 doet u vooral liefst tijdig. De organisatie kan dan beter onderhandelen met diverse partijen over bijvoorbeeld catering, sponsorgelden, gadgets, etc. Deelname kost 55 euro p.p. (kinderen t/m twaalf jaar 25 euro), incl. lunch en dinerbuffet. 

Opgeven kan hier.

Vragen? info@lionsclassics.nl

DSC_4476

 

Veel dank zijn wij verschuldigd aan onze sponsoren en donateurs!

Sponsoren:

Arbobasis Medisch Advies Deventer

anja-peter

Apotheek Olst  

Schermafbeelding 2013-05-14 om 00.08.19

Swennen Advocatuur en Mediation Schalkhaar  

swennen
LOTUS_3COLOUR_2D
logo Go
Donateurs:
Beijer Hovenier, Deventer
Bella Macchina, Deventer
Carlos in Huis, Deventer
Slagerij Groeneweg, Deventer
Kaashandel De Brink, Deventer
Music and Lights, Deventer
St. Roostervakschool
Wijnhandel Slot Kleverkamp, Deventer
Warme Dranken Service, Deventer
Kaasland Flora, Colmschate Deventer
Mooi Parfumerie van Remmen, Colmschate Deventer
Expert Twello, Twello