IJsselvallei Classics 2024Tweede Pinksterdag maandag 20 mei 2024
Dit jaar rijden we onze 15e tocht. Dus een jubileum editie!
We maken er daarom een extra mooie dag van. De route voert dit jaar door de Achterhoek en we hebben een passende eindlocatie gevonden waar we gezellig kunnen afsluiten.

Programma 20 mei 2024

10-12 uur: Meet & Greet op de Brink
Vanaf half 10 komen de auto’s het plein oprijden. De organisatie wijst iedereen aan waar hij moet staan. Deelnemers halen hun reisbescheiden op bij het secretariaat en kunnen zich voorbereiden op de rit met een kopje koffie. Daarna is het genieten van al het moois op de Brink.

12-13 uur: Start
De auto’s vertrekken vanaf 12 uur. We verlaten de Brink deze keer via de Roggestraat. Onze onvolprezen spreekstalmeester Willem de Rode laat alle deelnemers één voor één vertrekken met passende toelichting.

13-17 uur: Toertocht met stops
De tocht wordt verreden met het makkelijke bolletje pijltje systeem. Zowel in kilometers als in miles. Onderweg zijn twee stops. De eerste voor de lunch, de tweede voor de proefjes met een knipoog. De lengte is ongeveer 100 km.

17-20 uur Afsluiting met borrel en dinerbuffet
Op een mooie locatie sluiten we gezamenlijk af. We genieten na van de mooie rit, halen herinneringen op en maken weer plannen… Ook horen we wie in de prijzen zijn gevallen.

individuele equipetickets (2 personen)175 euro per equipe
groepstickets (minimaal 2 equipes)150 euro per equipe
zakelijke tickets250 euro per equipe

Klik HIER naar de pagina om tickets te bestellen.