Aanvullende info

Als je hebt ingeschreven ontvang je van ons automatisch de nieuwsbrief.
Een week voor de start ontvang je een mail met de laatste informatie en aanwijzingen voor de dag.
En we ontvangen graag een mooie foto van jouw auto. Die kunnen we gebruiken in het programmaboekje en op onze instagram pagina.

Auto Geschorst?
Geen probleem! Je kunt met je geschorste voertuig gewoon deelnemen aangezien we de IJsselvallei Classics ook bij de Belastingdienst hebben aangemeld voor de evenementenvrijstelling. Meld het ons en we geven het kenteken tijdig door. That’s all.
Zie voor toelichting eventueel ook deze link van de belastingdienst.

Duurzaamheid
Hoewel langer rijden in auto’s op zich als duurzaam beschouwd kan worden, stoten we met elkaar wel CO2 uit door het verbranden van benzine. De zoektocht naar alternatieven is in volle gang. Maar voor het zover is willen wij die uitstoot compenseren. Dit doen wij door duurzaam extra bomen te planten in de omgeving van Deventer. Afhankelijk van het aantal deelnemers bepalen we het aantal bomen. We voeren dit uit in samenwerking met het Buitenfonds van Staatsbosbeheer. Zij zorgen voor duurzame herplant in Overijsselse bossen. Zo doen we ook direct wat voor de lokale omgeving. Kijk voor meer informatie op de site van het Buitenfonds.

Veiligheid
Bij de IJsselvallei Classics nemen we de veiligheid heel serieus. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het evenement veilig en plezierig verloopt voor iedereen.
Zo rijden we niet op snelheid en is er voor de route geen ingewikkeld wedstrijdelement. Jouw veiligheid en die van andere deelnemers en toeschouwers is onze hoogste prioriteit. Bij inschrijving ga je akkoord met een vrijwaring van de organisatie.

Inschrijven
Klaar om mee te doen? Het inschrijvingsproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Boek je ticket, betaal met IDEAL en je krijgt het deelnamebewijs automatisch in de mail. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft, want de plaatsen zijn erg gewild en de Brink heeft beperkt ruimte voor maximaal 80 auto’s. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij dit bijzondere evenement! 

Meld je aan via het ticketkantoor.