Classics21

Lions Classics 2021

Winnaars 12e Lions Classics

TERUGBLIK KLIK HIER

Evenement tijdens coronapandemie?

In 2017 organiseerden wij onze laatste, elfde, beroemde Lions classics. Veel bezoekers vroegen ons of die nog een keer georganiseerd kon worden. Vooral nu iedereen behoefte heeft om er op uit te gaan en vakanties lastig te plannen zijn dachten wij er goed aan te doen juist in dit jaar een veilige tocht te organiseren.

Weer met als doel om alle deelnemers een prachtige dag te bezorgen én om geld in te zamelen voor onze goede doelen.

Onze tocht is laagdrempelig: alle auto’s ouder dan 15 jaar mogen meedoen.

Aanmelden kan weer via ticketkantoor.  De link voor tickets vindt u hier. Wij hanteren de regel dat u met coronagerelateerde klachten NIET mag deelnemen.

Wat schotelen wij u voor? Een prachtige route met onderweg verrassende stempelposten en behendigheidsproeven. U krijgt een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg. En we sluiten af op een prachtige eindlocatie, waar u ook geheel in stijl een maaltijd krijgt aangeboden.

Chauffeur*: € 100,-. Iedere passagier: € 75,- . Kinderen t/m 12 jaar: € 30,-

In de deelname is inbegrepen:

  • routeboekje met uitgebreide toelichting over de omgeving waar u rijdt
  • ontvangst met kopje koffie (ToGo)
  • lunchpakket
  • diner op een prachtige eindlocatie
  • genummerd rallyschild
  • starttijd naar keuze tussen 10.00 en 13.00 uur
  • * e-ticketkorting van € 5,- voor de chauffeur: 95 i.p.v. 100 euro

Ook is het dit jaar weer mogelijk als zakelijke sponsor mee te rijden. Voor u fiscaal aantrekkelijk en uiteraard ook vermelding van uw bedrijf op onze pagina en in het programmaboekje. Dit kost per equipe 250 euro en is inclusief deelname voor twee personen. Wilt u hier gebruik van maken? Stuur dan even een mail naar classics@lionsijsselvallei.nl.

Let op: u kunt per equipe één chauffeur aanmelden. Dat is ook de naam van de deelnemer die bij ons geregistreerd wordt. Daarnaast kunt u maximaal vier extra passagiers opgeven.
Rijdt u met z’n tweeën in de auto dan is er dus één chauffeur en één passagier.
Na betaling ontvangt u een e-ticket per ingeschreven deelnemer. Het e-ticket wordt bij aankomst gescand. Dit zorgt ervoor dat de inschrijving vlot verloopt! Deze kunt u via uw smartphone tonen bij aankomst. Uiteraard kunt u het e-ticket ook printen en die laten scannen.
U ontvangt dan uw routeboekje en overige bescheiden. U ontvangt als deelnemer een week voor de classics nog een mail met de laatste instructies en het definitieve startmoment.
Bij de inschrijving wordt u – zoals gebruikelijk was – ook nog verzocht een formulier te ondertekenen voor aansprakelijkheid rond de deelname.
Wilt u (als bedrijf) een uitgebreide factuur van uw inschrijving? Neem dan even contact op per mail: classics@lionsijsselvallei.nl

In uitzonderingsgevallen hebben we nog een zeer beperkte mogelijkheid om u op de dag zelf aan te melden. U kunt dan niet een tijdslot naar voorkeur kiezen, wij delen u dan in. De korting op de chauffeur is dan niet van toepassing. Daarnaast kan dit uitsluitend met pin-betaling.