Terugblik 2021

Wat hebben we een mooie zonnige Classicsdag gehad! We kijken als organisatie terug op een hele gezellige dag. Gelukkig gaven de reacties van de deelnemers dat ook aan. Helaas kon één deelnemer  niet naar Deventer komen vanwege problemen met de motor. Daarnaast was er nog een pech-geval onderweg, maar dit bleek uiteindelijk niet heel ernstig en deze heeft uiteindelijk de Zwarte Silo op eigen kracht weer kunnen bereiken.
We hebben erg genoten van jullie prachtige auto's en prettige gezelschap!
We organiseren deze Classics natuurlijk om geld op te halen voor onze goede doelen! Hoewel er door Corona minder equipes inschreven dan gebruikelijk, hebben we toch ongeveer € 2.500,- als positief resultaat. Daar zijn we erg blij mee.

Uitslagen

Wij kregen zondag al een aantal vragen over de route en de uitslag van de puzzelrit.

  • Via deze link, kunt u de route bekijken op afstandmeten.nl
  • De volledige uitslag en de antwoorden van de vragen zijn aan de deelnemende equipes per mail gestuurd.

Foto's

De foto's van zondag vindt u hier terug: vier mapjes met veel beeldmateriaal. Als u in de mapjes klikt op 1 van de afbeeldingen kunt u vervolgens met de pijltjes door de grotere afbeeldingen bladeren.

Save the date

In de komende periode zullen we deze 12e Lions Classics evalueren om de volgende editie waar nodig te verbeteren. Indien jullie nog tips voor ons hebben, schroom niet en meld ze ons.
En uiteraard zien we jullie graag volgend jaar op 2e pinksterdag (6 juni 2022) weer terug in Deventer!