Tweede PubQuiz brengt ruim € 400 op voor Hospice De Winde en Stichting Bo Minnée.

Zondag 29 mei hield Lionsclub IJsselvallei voor de tweede keer een Benefiet PubQuiz.
De deelnemers werden weer hartelijk ontvangen in het Burgerweescafé in Deventer met koffie of thee (aangeboden door het Burgerweescafé) en zelfgemaakte cake. Acht teams streden tegen elkaar om (h) eerlijke prijzen, onder leiding van quizmaster Carmelo.
Het was opnieuw een spannende strijd. Ronde zeven was een hele spannende ronde ‘petje op, petje af’. Els van ‘team Els’ en Bas van team ‘Gambas’ gingen gelijk op. Door een schattingsvraag werd bepaald dat Els de winnaar was van deze ronde. Zij won voor haar hele team een leuk aandenken.
Team ‘De Bijna’s’ en team ‘Cinquecento’ stonden beiden al aan het eind van de eerste helft aan kop. Bij de eindstand bleken de teams een gedeelde eerste plaats te hebben behaald met maar liefst 78 punten. Na een schattingsvraag ging team ‘Cinquecento’ naar huis met (h)eerlijke Tony’s Chocolonely repen, gesponsord door Cadeauwinkel Odile uit Schalkhaar. ‘De Bijna’s’ kregen als troost ook een mooie prijs: een horloge met een ‘uurtje extra tijd’.

Uiteindelijk hebben we ruim € 400,- opgehaald. De opbrengst gaat naar de twee goede doelen van dit jaar: Hospice de Winde en Bo Minnée.
We willen alle deelnemers nogmaals bedanken. Ook namens Hospice De Winde en Stichting Bo Minnée.

BewarenBewaren