Bijdrage voor Stedelijk Orkest Lebuinus

Op 28 mei konden we een cheque van 1300 euro uitreiken tijdens de repetities van ‘Wind in de Wilgen’.

Bij dit familieconcert waren alle kinderen de artiest en alle (groot)ouders het publiek. Guus vertelde het verhaal over Mol, Rat en Meneer Pad (uit het kinderboek Wind in de Wilgen). De kinderen konden thuis en in de klas alle liedjes en een dansje oefenen. Samen zongen ze tijdens het concert een hartverwarmend verhaal over avontuur en vriendschap.

Een fantastisch project van Stedelijk Orkest Lebuinus met een groot kinderkoor en zanger/verteller Guus Boswinkel. (Guus heeft z’n roots bij de Deventer Jeugdmusical die wij ook al een paar keer een cheque uitreikten.)
Op zondag 2 juni vond de grote finale plaats in Diepenveen met maar liefst 550 bezoekers.