Twee topdagen bij de wensboom ’23

Of het nu aan het milde weer lag? Feit is dat het dit weekend op zaterdag 16 en zondag 17 december ongelooflijk druk was in de stad. Lange rijen voor het Dickensfestijn en ook bij onze wensboom! Want voor het eerst konden de bezoekers een foto meenemen uit de photobooth die bij de boom stond. Velen maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om op de foto te gaan met de kerstman! Daarnaast konden uiteraard ook weer wenskaarten in de boom worden gehangen. En op zondag konden die weer helemaal boven in de boom bevestigd worden door de brandweer. Veel wenskaarten bevatten ook dit jaar teksten over vrede. Kinderen konden door een druk op de knop de grote ballen laten schijnen. Kortom: het was een drukte van belang die resulteerde in een prachtige opbrengst voor onze goede doelen!
Een daarvan is het Hospice Deventer, waarvan vrijwilligers ook aanwezig waren om te vertellen over dit nieuwe initiatief.

Alle gulle gevers: hartelijk dank, evenals de partners en sponsoren:  gemeente Deventer, Binnenstadsmanagement, Horeca Grote Kerkhof, Vrolijke Gasten, Multilight, en PCSD.