13e IJsselvallei Classics

Tweede Pinksterdag komt dichterbij. Maar aanmelden voor onze befaamde toertocht kan nog net. Wacht dus niet te lang! Er staan weer fantastische auto’s aan de start, deze keer bij de Kazernetuin bij de Boreel in Deventer. Zie de preview op instagram. De oudste auto die zal meerijden is een citroen B14 uit 1927.
En zoals gezegd, inschrijven kan nog steeds via: INSCHRIJVEN
Verder info op onze classicspagina op de website.

Prijzen bekend
Tijdens de IJsselvallei Classics van 2022 is er ook weer een ‘wedstrijdelement’ in de vorm van vragen onderweg en behendigheidsproefjes bij een van de tussenstops. Naast het plezier, zijn er ook mooie prijzen te winnen! Onder andere wordt door Porsche Centrum Twente een dagje rondrijden in de nieuwe 100% elektrische Porsche Taycan beschikbaar gesteld. Een andere prijs is traditiegetrouw een gratis deelname aan de volgende Classics, en wel onder startnummer 1.
De winnaars van vorig jaar wonnen een rondvlucht vanaf vliegveld Teuge. Ze hebben deze rondvlucht onlangs gemaakt en waren daar erg enthousiast over!

Route & programmaboekje
We zijn verheugd dat Willem de Rode dit jaar wederom iedere deelnemer uitgeleide zal doen. Met zijn kennis over de deelnemende auto’s en interviews met de rijders zal het ook voor het aanwezige publiek weer leuk zijn om een kijkje te komen nemen.
De route zal op Tweede Pinksterdag leiden langs de IJssel en richting de Achterhoek. De route wordt uitgebreid beschreven in het programmaboekje dat deelnemers aan de start ontvangen. Hierin worden diverse bezienswaardigheden toegelicht die de rijders onderweg gaan tegenkomen.
Kortom: voor bezoekers en voor deelnemers genoeg te zien!