Wensboom vol mooie wensen : hartverwarmend

Onze wens is al vervuld: Hartverwarmende reacties en gullle gevers bij wensboom

Bezoekers van het Dickens festijn in Deventer konden dit jaar op de Brink een wenskaartje kopen en deze vervolgens in de zogeheten Wensboom hangen. Lionsclub Deventer IJsselvallei verzorgde het inzamelen van de wensen. Na afloop van de twee festijndagen werd de balans opgemaakt. In totaal kochten bezoekers voor maar liefst 2050 euro aan wenskaartjes!
Dat bedrag gaat dit seizoen in de pot voor twee goede doelen: Hospice de Winde en Stichting Bo Minnee. Volgend jaar volgen nog meer acties, waaronder een pub quiz, verkoop van open haard hout en de 10de editie van de IJsselvallei Classics.

Leden van de Lionsclub bemensten bij toerbeurt de schrijftafel bij de Wensboom. Ze spraken voorbijgangers aan of gingen op pad over de markt. Behalve de bezoekers bleek ook personeel van horecazaken ruimhartig te zijn. Ze kochten in totaal honderden wenskaartjes.
De boom werd geschonken door Stichting IJssellandschap. De gulle gevers maakten op hun beurt kans op een overnachting in een jachthut in Lettele, door de Facebookpagina van die jachthut te ‘liken’. Dat verblijf was als sponsoring geschonken door EnProgresse.nl
Lionslid Bas Aukema was zondagavond tevreden over de Wensboom-actie. ‘Het was hartverwarmend. Niet alleen doordat mensen een kaartje kochten en een wens in de boom hingen, maar ook door de verhalen die werden gedeeld met elkaar bij de boom. Prachtig’.

Onze wens kwam alvast uit: dat de actie een succes zou worden voor onze goede doelen. Alle wenskaartjes liggen nu onder de boom in Hospice De Winde. Hartelijk dank aan alle gevers!!