Sponsor onze leden tijdens hun alternatieve Tour de Frank e.a.!

Wheels 4 wheels 24 uurs fietsactie 5-6 september 2015
De leden van Lionsclub Deventer IJsselvallei gaan gedurende 24 uur fietsen om geld in te zamelen voor twee duofietsen. Eén voor de longstay patienten van Dimence én één voor het orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen OKC Het Lantaarntje in Deventer. Op zo’n duofiets kun je met zijn tweeën naast elkaar, en met trapondersteuning leuke tochten maken op een laagdrempelige manier. Voor Dimence en het Lantaarntje geldt dat zo’n fiets niet te financieren is uit de reguliere ondersteuning, en dat ze daarom van dit soort acties afhankelijk zijn om toch over zo’n fiets te kunnen beschikken.

Kom ook naar de feestelijke start op zaterdag 5 september om 12.00 uur.  De finish is uiteindelijk om 12.00 uur op 6 september 2015.
Locatie: Terrein Dimence – locatie Brinkgeven, Nico Bolkensteinlaan 1  in Deventer.

Zaterdag om 12 uur zal wethouderJan Jaap Kolkman de aftrap geven door zelf het eerste rondje op  de eerste aangeschafte duofiets te rijden, samen met een toekomstige gebruiker.

Dank aan bouwbedrijven Gelder en Leemans die voor de verlichting ‘s nachts op het terrein zorgden en aan IJssel advocaten die shirtsponsor zijn.

Natuurlijk hopen we op veel publiek dat onze fietsers komt aanmoedigen! En we hopen op veel donaties. Want inmiddels is het geld voor één fiets binnen, maar willen we toch erg graag ook een tweede fiets kunnen schenken!

Wilt u direct geld doneren? Graag! Doet u dat a.u.b. op rekening NL 91 RABO 0110 1267 85 t.n.v. Lions IJsselvallei onder vermelding van ‘Wheels4Wheels’. Maar u kunt ook onze leden individueel sponsoren.  Hieronder ziet u een voorbeeldfilmpje. Zo hebben alle leden hun eigen filmpje. U vindt al deze filmpjes op ons youtubekanaal. Als u een van ons wilt sponsoren kunt u geld over maken op de clubrekening  NL 91 RABO 0110 1267 85 t.n.v. Lions IJsselvallei onder vermelding van ‘Sponsoring + de naam van het betreffende lid’.