Help mee voor nog meer duofietsen in Deventer

Zaterdag 2 mei om 11.30 uur op de Brink in Deventer gaf Wethouder Kolkman de aftrap van het Duofietsen? Doen! seizoen. Er waren verschillende duofietsen beschikbaar en er was informatie te krijgen over het lenen van een van de fietsen van de Deventer instellingen.

Na de aftrap van de wethouder was er volop gelegenheid een duofiets uit te proberen. Op de markt op de Brink in Deventer konden geïnteresseerden dan met een vrijwilliger een rondje maken van de Brink naar de IJssel en terug.

DRTV besteedde er ook aandacht aan op hun site en tijdens uitzending op 4 mei.

Lions IJsselvallei gaat dit jaar met acties geld inzamelen voor het Lantaarntje en Dimence in Deventer voor de aanschaf van duofietsen. Daar is veel geld voor nodig. Help ons daarom met een donatie – sponsor onze leden die in september 24 uur gaan fietsen (zie pagina acties) of doe mee met de 9e Lions Classics op tweede pinksterdag!
Op http://duofietsendeventer.nl/deventer/ leest u meer over het initiatief om deze fietsen beschikbaar te stellen voor de inwoners van Deventer.

Wilt u direct geld doneren? Graag! Doet u dat dan s.v.p. op rekening.nr. NL 91 RABO 0110 1267 85 t.n.v. Lions IJsselvallei onder vermelding van ‘Wheels 4 Wheels’.