DE punten overhandigd aan Voedselbank

Onze actie in het kader van de landelijke actie DE punten inzamelen werd een groot succes. Op vrijdag 17 maart konden we de Voedselbank in Deventer de doos overhandigen met de verzameling punten van de hieronder genoemde locaties.
Het resultaat was uiteindelijk ruim 364 duizend punten! Daar kwamen nog 20 duizend bij die bij de Voedselbank zelf waren ingeleverd. Goed voor 700 pakken DE koffie!

Jos Pierey van Voedselbank Deventer was blij dat ze daarmee 3 pakken koffie per huishouden kunnen gaan uitdelen. Een artikel dat ze normaal gesproken niet in het aanbod hebben.  Voedselbank Deventer heeft op dit moment 232 huishoudens die gebruiken maken van hun diensten; alleenstaanden en gezinnen, in totaal 635 mensen.

Alle gulle spaarders hartelijk dank!

De coördinator van de voedselbank met president Jan Kappers van Lions IJsselvallei, Jos Pierey van de voedselbank en Frank Groothuis van Lions IJsselvallei.

BewarenBewaren

BewarenBewaren