Hanzetocht op tweede Pinksterdag 29 mei

Negen Hanzesteden aan de IJssel vieren dit jaar het Hanzejaar 23 uitbundig met talloze activiteiten.
Wij maken als Lions IJsselvallei op onze traditionele Tweede Pinksterdag 29 mei met een prachtige toertocht deel uit van het programma.
En: we starten weer van de schitterende Brink in Deventer. Voor u een kans om er een prachtig pinksterweekend van te maken!

Het thema is ‘ontmoet de wereld van vandaag en morgen in een historisch decor‘. Daar passen natuurlijk de talloze klassiekers bij die altijd deelnemen aan ons Lions IJsselvallei Classics. Maar ook een aantal elektrische auto’s die wij vanaf nu ‘elektriekers’ noemen…

Net als bij de andere tochten gaat ook deze keer de opbrengst volledig naar onze goede doelen! Zie deze pagina.

Vanaf 10 uur komen de auto’s het plein oprijden. De deelnemers (bijna 60) hebben inmiddels een mail gehad met meer informatie. De auto’s staan op het plein in vakken op leeftijd ingedeeld. Mooi overzichtelijk voor deelnemers en bewonderaars. Zie de afbeelding hieronder die ook te downloaden is door op de afbeelding te klikken.
De inschrijving is bij bistro Goesting achter de fontein. Het duurzaamheidscentrum is present om meer informatie te geven over duurzaam rijden. En mocht u zelf overwegen een elektrische auto aan te schaffen: er staat een aantal elektrische auto’s waarvan de eigenaren wellicht informatie kunnen geven over hoe hun auto bevalt.

De start is vanaf 12 uur. We verlaten de Brink deze keer via de Roggestraat.
De route gaat vervolgens via Diepenveen naar de hanzesteden Zwolle, Hasselt, Kampen naar Hattem. Om uiteindelijk te eindigen in Heerde.

Vlogger Merlijn rijdt met ons mee om deelnemers tijdens de rit te interviewen voor haar Hanzevlog en via ons instagramaccount Hanzetocht kunt u ons die dag volgen.

Meer informatie voor de klassiekers inschrijving: klik hier

Meer informatie voor de elektriekers: klik hier

Met dank aan onze (rit)sponsoren:

De Zwarte Silo

Van Kampen 

Broekhuis

Van Mossel

AdVundum

Spectrus

Apotheek Olst

Sjansjee

D-Box