Hanzetocht 23 Lions IJsselvallei Classics

Weer op de Brink in Deventer!

Programma

De jaarlijkse IJsselvallei Classics wordt dit jaar op 29 mei verreden als Hanzetocht onder de vlag van Hanze 2023. De Hanzetocht leidt langs historische Hanzeplekken. We mogen ook op plekken rijden waar je normaliter niet kunt komen. Dat maakt deze editie uniek om mee te maken! 

Start

We verzamelen als vanouds op de (normaal gesproken autovrije) Brink, midden in het historische hart van Deventer. De inschrijving vindt plaats bij Goesting, achter de fontein. Daar kunt u zich onder het genot van een kop koffie voorbereiden en de andere deelnemende auto’s bewonderen. 

Tussen 12.00 en 13.00 uur vertrekken de deelnemers.

Route

De route volgt de IJsselvallei richting het noorden, waar we meerdere Hanzesteden aandoen. 

Eindpunt

We eindigen op een prachtige historische plek, passend bij het thema van deze route: Hanzejaar 2023. Daar sluiten we de dag af met een maaltijd en prijsuitreiking. 

Deelname

Bij de inschrijving ontvangt u een kopje koffie en een lunchpakket voor onderweg. Op de eindlocatie een afsluitende buffetmaaltijd. Tevens krijgt u een rallyschild en een uitgebreid programmaboekje met informatie over de omgeving waar u rijdt. 

We gebruiken het bolletje-pijltje systeem voor de routebeschrijving. Onderweg kunt u meedoen aan de puzzel- en fotovragen. En natuurlijk zijn er weer ludieke proeven op de stempelposten. Zo maakt u kans op fraaie prijzen. 

We vragen voor deze complete dag een deelnamebedrag van 150 euro per equipe: hiervoor kunt u met twee personen deelnemen en draagt u bij aan een mooie opbrengst voor onze goede doelen! 

Bent u in het bezit van een auto van minimaal 15 jaar oud? Dan kunt u al meedoen! Geef u op via de knop hieronder!

Wilt u nog even genieten van de laatste toertocht uit 2022? Klik dan hier.