Hanzetocht 23 – Elektrische auto’s

Voor rijders van een elektrische auto is het verschijnsel toertocht waarschijnlijk nog nieuw. Voor Lions IJsselvallei is het al de veertiende keer dat we een tocht organiseren. Tot nu toe steeds voor oldtimers en youngtimers vanaf 15 jaar. Deze keer voor het eerst met verschillende soorten auto’s: wat perfect past in het Hanzethema voor dit jaar.

Voor de deelnemers een fantastische en leerzame dag uit waarvan de opbrengsten volledig ten goede komen van de goede doelen van Lions IJsselvallei.

Programma

29 mei: een dagje heerlijk toeren over de Veluwe, door de IJsselvallei en langs Hanzesteden. Onderweg quizvragen beantwoorden.
Met een infomarkt en startplaats op de Brink in Deventer; het plein waar Tweede Pinksterdag ook de klassieke auto’s en youngtimers starten voor hun eigen IJsselvallei Classics.

We bieden de rijders van een elektrische auto twee opties:
a. een toertocht inclusief koffie bij ontvangst en een lunchpakket  
b. uitbreiding van de dag mét een afsluitend buffet

We beginnen om 10 uur met de show en infomarkt op de Brink van alle auto’s waarbij de rijders ervaringen uit kunnen wisselen. Om 12 uur is dan de start van de tocht. Onderweg rijdt u door het prachtige landschap van Salland en de Veluwe.
Rond 5 uur komt u dan op de prachtige eindlocatie.