Programma 2013

De Brink in Deventer is maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) voor de zesde keer weer het gezellige startplein van de IJsselvallei Classics. (Onze zevende classics in totaal want we zijn één keer van de Welle gestart i.v.m. de kermis op de Brink.)

De uitreiking van de startbewijzen is dit keer vanuit café Floors, de ‘huiskamer’ van Deventer.

Showtime:
Vanaf 10.00 uur rijden de eerste auto’s het plein op.
Om 12.00 uur starten zij aan de IJsselvallei Classics.
Tussen 17 en 18 uur is de finish bij hotel restaurant de Roskam in Gorssel.

Onderweg is er een lunch op een mooie locatie. Waar? Dat leest u in het programmaboekje dat u ‘s ochtends krijgt.
Of… dat u vast kunt downloaden: Programmaboekje-2013 Classics  !

Het wordt ook dit jaar een prachtige route met veel verschillende elementen. Onderweg doen we weer een ludieke behendigheidsproef.

Extra elementen
Deze dag is uiteraard bedoeld voor de deelnemers voor een mooie ontspannen dag door ons prachtige Salland. Maar het is ook de opzet dat we geld verdienen voor onze twee goede doelen. Omdat het moeilijker dan andere jaren is om grotere sponsoren te vinden hebben we extra elementen toegevoegd.
Net als op Koninginnedag kunt u weer onze zelfgebakken speciale koekjes kopen. Deze keer gebakken door leerlingen van het Etty Hillesumlyceum.

U kunt loten kopen waarmee u kans maakt op mooie prijzen en ‘s avonds tijdens het buffet is er een veiling waar u kunt bieden op een aantal aantrekkelijke items!
Met dank aan onze sponsoren die u op de sponsorpagina en in het programmaboekje vindt.

Route naar de Brink
De Brink is het grote plein in Deventer. Makkelijk te vinden, vlak bij de IJssel. U rijdt het showterrein op via de Zandpoort. Zie hieronder:

Grotere kaart weergeven