Evenementen

Onze Lionsclub heeft sinds de oprichting in 2007 talloze evenementen en acties georganiseerd. Evenementen waarbij de handen lieten wapperen en fysieke steun boden en acties waarmee we veel geld hebben ingezameld voor veel goede doelen.

Sommige organiseren we gedurende een langere periode, andere zijn incidenteel.

Fietstival Deventer

Op hemelvaartsdag 30 mei 2019 organiseerden wij een uniek evenement: Fietstival Deventer. U leest er meer over op de afzonderlijke website en de facebookpagina.

Lions Classics

Een evenement dat veel deelnemers trok was onze Lionsclassics. Elf edities waren er, die stuk voor stuk blije reacties opriepen en veel geld opleverden.

U kunt hier nog een aantal verreden routes downloaden. Hier ziet u nog van de aantal jaren de foto’s. Een verslag met foto’s van de laatst verreden route in 2017 vindt u hier.

Wensboom

Tegelijk met het Dickensfestival  in december staan we sinds een aantal jaren in het centrum van Deventer met onze wensboom. We verkopen kaarten die de bezoekers in de boom mogen hangen.

Complimentenkaarten

Onze club ontwikkelde en verkocht complimentenkaarten. Hier kunt u ze nog bestellen.

Pubquiz

Een laagdrempelige activiteit, gezellig maar ook spannend! Wie gaat er dit jaar op voor de eerste prijs? Vaste plek is het Burgerweescafé van het Burgerweeshuis.

Doeactiviteiten

Steun aan St. Present door klusactiviteiten, wandelen met bewoners van een verzorgingstehuis bij de avondvierdaagse, schilderen van kamers in het Hospice, tuinonderhoud bij het Hospice, hout hakken voor St. IJssellandschap etc. etc.
Allemaal activiteiten waarbij onze club haar beste beentje voorzet.