Evenementen – algemeen

Onze Lionsclub heeft sinds de oprichting in 2007 talloze evenementen en acties georganiseerd. Evenementen waarbij we de handen lieten wapperen en fysieke steun boden en acties waarmee we veel geld hebben ingezameld voor veel goede doelen.
Sommige organiseren we gedurende een langere periode, andere zijn incidenteel.

Fundraisingactiviteiten

Lions Classics
Ons beroemde evenement dat veel deelnemers trekt: de Lions classics. Zie deze pagina.

Wensboom
Tegelijk met het Dickensfestival  in december staan we sinds een aantal jaren in het centrum van Deventer met onze wensboom. We verkopen kaarten die de bezoekers in de boom mogen hangen. Zie voor de versie van 2023 deze pagina.

Fietstival Deventer
Op hemelvaartsdag 30 mei 2019 organiseerden wij een uniek evenement: het Deventer Fietstival. U leest er meer over op de afzonderlijke website en de facebookpagina.

Complimentenkaarten
Onze club ontwikkelde en verkocht complimentenkaarten.

Pubquiz
Een laagdrempelige activiteit, gezellig maar ook spannend!  In het Burgerweescafé van het Burgerweeshuis en bij café Glas in Lood. Zie deze pagina.

Verder: verkoop Zonnebloemstandaards – Fietstival – Fietstocht – IJsselloop – 24-uurs fietsronde – Film en Proeven – koekjesverkoop.

Doeactiviteiten

Steun aan St. Present door klusactiviteiten, wandelen met bewoners van een verzorgingstehuis bij de avondvierdaagse, schilderen van kamers in het Hospice, tuinonderhoud bij het Hospice, hout hakken en wilgen knottenvoor St. IJssellandschap etc. etc.
Allemaal activiteiten waarbij onze club haar beste beentje voorzet.