Evenementen

Onze Lionsclub heeft sinds de oprichting in 2007 talloze evenementen en acties georganiseerd. Evenementen waarbij de handen lieten wapperen en fysieke steun boden en acties waarmee we veel geld hebben ingezameld voor veel goede doelen.

Sommige organiseren we gedurende een langere periode, andere zijn incidenteel.

Fundraisingactiviteiten:

Voor het clubjaar 2021-2022 staan weer een paar mooie evenementen op stapel waarover we u binnenkort meer kunnen vertellen.

Lions Classics

Ons beroemde evenement dat veel deelnemers trekt is onze Lions classics. De dertiende  edities staat inmiddels gepland. Zie deze pagina.

Wensboom

Tegelijk met het Dickensfestival  in december staan we sinds een aantal jaren in het centrum van Deventer met onze wensboom. We verkopen kaarten die de bezoekers in de boom mogen hangen.

Fietstival Deventer

Op hemelvaartsdag 30 mei 2019 organiseerden wij een uniek evenement: het Deventer Fietstival. U leest er meer over op de afzonderlijke website en de facebookpagina.

Complimentenkaarten

Onze club ontwikkelde en verkocht complimentenkaarten. Hier kunt u ze nog bestellen.

Pubquiz

Een laagdrempelige activiteit, gezellig maar ook spannend! Wie gaat er dit jaar op voor de eerste prijs? Vaste plek is het Burgerweescafé van het Burgerweeshuis.

Doeactiviteiten

Steun aan St. Present door klusactiviteiten, wandelen met bewoners van een verzorgingstehuis bij de avondvierdaagse, schilderen van kamers in het Hospice, tuinonderhoud bij het Hospice, hout hakken voor St. IJssellandschap etc. etc.
Allemaal activiteiten waarbij onze club haar beste beentje voorzet.