Wensboom23

Foto: Jan van Prooije

Na eerst een aantal jaren op de Brink te hebben gestaan staan wij net als vorig jaar ook in 2023 op het prachtige Grote Kerkhof in Deventer met de Wensboom.

Dit jaar op zaterdag 16 en zondag 17 december. In een winters kerstdecor met de mooie gevels rond het vernieuwde en feestelijk aangeklede plein.

Op het plein staan de kraampjes van de hanzemarkt met streekproducten, in de Lebuinuskerk is de jaarlijkse grote Lebuinus Kerstmarkt. Een mooie plek op de route tussen pontje en Dickensfestijn. Op zondag komt de brandweer met een hoogwerker om de kaarten ook heel hoog in de boom te kunnen hangen.

De netto opbrengst is net als altijd voor het goede doel: dit jaar o.a. het nieuwe Deventer Hospice. Lions IJsselvallei heeft hen uitgekozen als meerjarendoel. Er zijn vrijwilligers aanwezig om informatie te verstrekken over dit initiatief.

Hoe kun je als bezoeker meedoen?
• Koop een wenskaart of een XL wenskaart en hang deze in de boom.
• maak een mooie herinneringsfoto met de ‘photobooth’
• ga op de foto met de echte Kerstman

Hoe kun je als bedrijf meedoen?
• wordt sponsor: krijg de kerstman zaterdag en/of zondag op bezoek en ontvang vijf kaarten voor je relaties. Neem s.v.p. contact op met de Kerstman zelf (!) via wensboom@lionsijsselvallei.nl en we maken een mooie deal.

December 2022: al vroeg in de ochtend was de Kerstman aanwezig.
Aan het einde van de dag hing de boom vol wenskaarten!

De Wensboom is een initiatief van Lionsclub IJsselvallei, i.s.m. gemeente Deventer, Binnenstadsmanagement, Horeca Grote Kerkhof en Multilight.