Toertocht jubileum!

Dit jaar rijden wij onze 15e tocht! Gestart als Lions Classics in 2007, later onder de naam Lions IJsselvallei Classics en vorig jaar als Hanzetocht.

Maar altijd een ontspannen dag voor rijders en toeschouwers! De formule was en blijft laagdrempelig: voor mooie klassiekers en voor gekoesterde youngtimers, zonder race element. En vorig jaar ook voor elektrische auto’s. Ze zijn allemaal weer welkom op Tweede Pinksterdag in Deventer!

Want we mogen weer starten op de Brink: het centrale hart van onze Hanzestad Deventer.

De eindlocatie is nog even geheim, maar zal ook dit jaar weer de plek zijn waar oude en nieuwe deelnemers elkaar uitgebreid kunnen ontmoeten en gezellig samen kunnen eten.

Want ook dit jaar is het een volledig verzorgde dag. Een rit door onze prachtige omgeving die nooit verveelt. Met enkele stops voor een ludiek proefje.

In februari wordt de ticketoffice weer geopend waar je je kunt inschrijven. Wil je op de hoogte blijven en een nieuwsbrief ontvangen dan kun je je binnenkort ook hier daarvoor aanmelden. De eerste nieuwsbrief naar de oude deelnemers is inmiddels verzonden.

Zoals altijd rijden we weer voor een mooi goed doel. Dit jaar o.a. voor het nieuwe Hospice in Deventer. En ook dit jaar kunnen sponsors zich aanmelden voor aantrekkelijk opties.

Wil je nu al meer weten. mail dan even naar classics@lionsijsselvallei.nl

We zien jullie graag op de Brink op maandag 20 mei!