Geslaagde Hanzetocht

Bijzondere auto’s, bewonderend publiek, een hartelijk weerzien met oude deelnemers en enthousiaste nieuwe deelnemers. Daarbij ook schitterend weer en informatie over de Hanze en over duurzaamheid: de dag kon al niet meer stuk. De Brink was weer het stralend middelpunt van de 14e IJsselvallei Classics, deze keer onder de vlag van Hanze 23: een ontmoeting tussen verleden en toekomst. Ook de rest van de dag verliep zonder problemen. Hier en daar een hikje in de route, maar daar komen we op terug. En: daar deden we het uiteindelijk natuurlijk voor: een mooie opbrengst (ruim vier mille) voor onze goede doelen.

Veel aandacht was er voor een bijzondere ontmoeting rond de auto van de speaker: de weduwnaar van de eerste eigenaresse kwam hem de originele documenten overhandigen. RTV Oost en De Stentor wijdden er uitgebreid aandacht aan.

Kasteel Vosbergen was deze keer de ontmoetingsplek aan het slot. Een prachtig decor voor een mooi staatsieportret van de voertuigen. De deelnemers ontvingen een link naar alle foto’s.