Programma 2014

Laatste nieuws:

Tijdens het afsluitend diner veilt de organisatie drie bijzondere artikelen:
* Een door Van der Kooi sportcars – Lotus – aangeboden geheel verzorgd bezoek aan het Gamma Race evenement op circuit Assen
* Een zeiltocht voor vier personen op het IJsselmeer
* Een FC Twente voetbal met handtekeningen van alle spelers

Nieuwsgierig naar de deelnemers? Kijk hier naar de foto’s!

We starten in het Havenkwartier in Deventer. Vanaf ongeveer 10.00 uur rijden de eerste auto’s het plein op en kunnen de deelnemers koffie halen bij DokH2o en zich daar inschrijven.

De auto’s rijden daar om 12 uur één voor één weg. Dus is er ruim gelegenheid voor de deelnemers om elkaars auto te bekijken en voor de andere belangstellenden om al het moois te bewonderen en foto’s te maken.

Het wordt ook dit jaar een prachtige route met langs mooie landgoederen. De deelnemers komen uiteindelijk gespreid binnen op de eindlocatie bij StayOkay in Gorssel, een historisch Noors houten huis.

Vroeg inschrijven loont
Deelnemers die tijdig inschrijven hebben een streepje voor. Zij krijgen voor het inschrijfgeld (55 euro p.p) namelijk een rallyschild, koffie, consumptiemunten, een lunchbon en een buffetdiner. Deelnemers die zich kort voor het evenement (of pas op de toerdag) melden, krijgen helaas geen rallyschild en lunchbon. Organisatorisch is het niet haalbaar op die korte termijn schilden te drukken en lunchpakketten te bestellen.

Leuke dag en goede doelen
Als organisatie streven we vooral naar een leuke dag voor zowel de deelnemers als het publiek. Niet onbelangrijk is echter ook de steun aan goede doelen. Beiden (Milieucentrum De Ulebelt en Dimence) zijn uitgenodigd om bij de start aanwezig te zijn met een informatiekraam.

Geen rally; wel prijzen te winnen
De IJsselvallei Classics is geen rally waarin snelheid een rol speelt. Deelnemers worden echter wel uitgedaagd en kunnen prijzen winnen. Hoe dat dit jaar gebeurt? U weet het zodra u zich meldt bij het secretariaat op 9 juni.
Aan de classics zijn net als vorig jaar weer een loterij en een veiling verbonden waarbij aardige prijzen zijn te winnen resp. artikelen en diensten waar op kan worden geboden.

Hoe vindt u het Havenkwartier. Vanaf de A1 volgt u de borden centrum. Na de sluis ziet u de ‘zwarte silo’ aan uw rechterhand. U neemt dan de eerste afslag rechts naar de Scheepvaartstraat. Vanaf daar wordt u verder geleid door verkeersregelaars.

Op uw navigatiesysteem kunt u Scheepvaarstraat Deventer aanhouden.

Klik op de foto voor een grotere afbeelding:

Schermafbeelding_2014-05-15_om_20_48_23

 

Met veel dank aan:

Sponsoren:

Arbobasis Medisch Advies Deventer

anja-peter

Apotheek Olst  

Schermafbeelding 2013-05-14 om 00.08.19

Swennen Advocatuur en Mediation Schalkhaar  

swennen
LOTUS_3COLOUR_2D
logo Go
Donateurs:
Beijer Hovenier, Deventer
Bella Macchina, Deventer
Carlos in Huis, Deventer
Slagerij Groeneweg, Deventer
Kaashandel De Brink, Deventer
Music and Lights, Deventer
St. Roostervakschool
Wijnhandel Slot Kleverkamp, Deventer
Warme Dranken Service, Deventer
Kaasland Flora, Colmschate Deventer
Mooi Parfumerie van Remmen, Colmschate Deventer
Expert Twello, Twello