Lions IJsselvallei Classics

Een laagdrempelig evenement: je kunt met een auto vanaf 15 jaar – de youngtimers – al deelnemen en hebt geen ervaring nodig. We werken met het makkelijke bolletje-pijltje systeem voor de routebeschrijving.
Voor de kosten hoef je het ook niet te laten: al vanaf 150 euro per equipe heb je met twee personen een geheel verzorgde gezellige dag!

Geniet van een dag vol avontuur en ontspanning, met iets voor elke autoliefhebber. Deelnemers kunnen zich zoals altijd verheugen op een boeiende tocht van ongeveer 100 km door onze mooie omgeving met uitdagende proeven en de kans om hun passie te delen. Het is bewust geen rally, maar een toertocht met licht wedstrijdelement. Voorop staat het beleven van een gezellige dag met elkaar!

Kom op Tweede Pinksterdag naar de Brink in Deventer en vier met ons de unieke combinatie van auto’s, verhalen en een leuke dag. We sluiten als vanouds af met een gezellig drankje en dinerbuffet op een nog geheime eindlocatie.

Dit evenement, georganiseerd door Lionsclub Deventer IJsselvallei, biedt niet alleen plezier, maar steunt vooral ook goede doelen. Dit jaar gaat onze opbrengt naar het nieuwe Hospice Deventer en de Schooltuintjes op de Ulebelt.

Beleef een onvergetelijke dag bij de IJsselvallei Classics en steun onze goede doelen!