Complimenten

Vanaf nu kunt u deze prachtige kaarten bij ons bestellen.
De kaarten zijn deels bedrukt met een mooie spotvernis, maar natuurlijk is de tekstballon goed beschrijfbaar (en ook de blanco achterzijde). De opbrengst gaat volledig naar onze goede doelen!

Iedereen weet dat een compliment uitdelen en ontvangen prettiger is dan kritiek geven en krijgen. Toch vergeten we dat vaak. En denken we (vaak ten onrechte) dat de ander wel van ons weet dat hij/zij gewaardeerd wordt.
Deel daarom ook eens zo'n kaart uit: per post met de envelop die u erbij krijgt of persoonlijk met een klein cadeautje of een bloemetje. Of leg het op het het bureau van uw collega. We verkopen de kaarten het hele jaar. Hou deze pagina en onze facebookpagina in de gaten voor speciale acties.

De kaarten kosten 5 euro per setje van 5 in een transparant zakje. De opbrengst komt volledig ten goede van onze goede doelen voor dit jaar: De Tukker, Woon en zorgcentrum Humanitas en de kledingbank.

U kunt ze het hele jaar bestellen via deze website.
Zie de bestelbutton op deze pagina!

De opbrengst gaat volledig naar onze goede doelen. We steunen dit jaar zeilschip De Tukker, een prachtig project voor kansarme jongeren, Woon- en zorgcentrum Humanitas in Deventer en de  Kledingbank in Deventer.
(Van Humanitas kwam een verzoek om hen te helpen met een langere openstelling van hun belevingstuin - heaters en verlichting - en voor de Kledingbank gaat het geld naar nieuw ondergoed.)

Zien wat je met een compliment allemaal kunt bereiken? Kijk eens naar dit filmpje: