Blijde gezichten ’t Lantaarntje bij ontvangst Lions-duofiets

Blijde gezichten straalden deze week bij ’t Lantaarntje aan de Brederodelaan toen Lionsclub Deventer IJsselvallei een duofiets afleverde. De fiets konden de Lions schenken dankzij diverse acties die afgelopen jaar onder het motto  ‘Wheels for Wheels’ zijn gehouden. Meest in het oog springend waren de jaarlijkse IJsselvallei Classics (mei) en de 24 uurs fietsmarathon (september).

De duizenden euro’s die de Lionsleden inzamelden kwamen er op vele manieren. Deelnemers aan de toertocht betaalden deelnemersgeld maar er werden die dag bijvoorbeeld ook lekkernijen verkocht. En voor de fietsmarathon lieten de leden zich sponsoren door familie, kennissen en zakenrelaties.

Komend seizoen gaan de Lions van Deventer IJsselvallei verder met acties. Allereerst met de verkoop van open haardhout en volgend jaar met de tiende editie van de IJsselvallei Classics.
‘De goede doelen voor 2016 worden binnenkort bepaald en dan gaan de schouders er weer helemaal onder. Vanuit de gedachte “We Serve” zoals Lions dat ook internationaal al tientallen jaren doen.’

www.lionsijsselvallei.nl  en www.lionsclassics.nl

BewarenBewaren